Badmeubel in brocante

Een badmeubel in brocante: een stijlvolle verschijning in uw badkamer. Met mooie klassieke elementen, zoals het bekende lijntje in de deurtjes. Met mooie vormen en traditionele details, terwijl u daar bovendien op een heel praktische manier gebruik van kunt maken.

Een mooi badmeubel voor in de badkamer, eenvoudig te combineren met een grote spiegel inclusief een mooie lijst. Uiteraard kunnen we u daarmee goed op maat van dienst zijn. Of doe inspiratie op met de verschillende brocante badmeubels bij ons uit de kerncollectie. We laten u daarmee graag zien wat er mogelijk is.

Badmeubel in Verkeerswit

Het badmeubel in brocante spuiten of verven we in RAL 9016. Dit staat bekend als Verkeerswit en is bijna wit. Het is de typische kleur voor mooie brocante meubels, zoals u die wellicht ook al elders in huis heeft staan. We zorgen daarmee voor de mooie uitstraling van het badmeubel, uiteraard in combinatie met de klassieke details.

Voor de wasbakken en waskommen maken we standaard gebruik van wit keramiek. Dit sluit het mooist aan bij de rest van het badmeubel, net als bij het bovenblad dat we kunnen uitvoeren in natuursteen of composiet. Op die manier ontstaat er een mooi en hoogwaardig geheel, waarmee u keer op keer een hotelkamer lijkt binnen te lopen.

Waskommen en bovenblad

Het badmeubel in brocante bestaat uit een aantal verschillende elementen. Het gaat natuurlijk om het kastje zelf, desgewenst dubbel uitgevoerd of zelfs met laden in het midden voor meer opbergruimte. Daarnaast zorgen we voor wasbakken of waskommen in keramiek. Enkel of dubbel, afhankelijk van de ruimte die u in de badkamer beschikbaar heeft.

Het bovenblad van het meubel kunnen we uitvoeren in composiet of natuursteen. In de beide gevallen een mooi materiaal, dat beschikbaar is in een aantal verschillende kleuren. Het zorgt voor een mooi contrast met het Verkeerswitte badmeubel in brocante. Er ontstaat een klassieke en landelijke uitstraling, die in de badkamer automatisch zorgt voor een belangrijke mate van warmte.

Let op: de genoemde prijzen voor de brocante badmeubels zijn standaard exclusief de sifon en de aansluiting of installatie.

Maatwerk badmeubel in brocante

Bovendien is er maatwerk mogelijk voor uw badmeubel in brocante. We luisteren graag naar uw wensen en kunnen daar uitstekend mee aan de slag. We kunnen bijvoorbeeld decoratieve tekst aanbrengen op de deurtjes of zorgen voor een uniek wastafelblad. En het kastje zelf in een andere kleur dan RAL 9016 laten uitvoeren? Geen probleem, daar kunnen we u goed mee van dienst zijn.

Neem contact met ons op en vertel ons over uw speciale wensen voor het badmeubel in brocante. We leggen u dan graag uit over de mogelijkheden en kunnen u bovendien meteen een vrijblijvende prijsopgave uitbrengen. U weet op die manier goed waar u aan toe bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Meer weten? Neem contact met ons op.