Maatwerk mogelijk Leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en composiet Levering in heel Europa Showrooms in Vlissingen, Goes & West-Kapelle

Model Emma

Houten badkamermeubel

Houten badkamer meubel met twee deuren, een legplank en twee waskommen.

Afmetingen: bxdxh 120x51x91 cm

 

Materiaal: massief grenenhout

Houten badkamer meubel Emma is behandeld met topkwaliteit verf passend bij de uitstraling. Het meubel is voorzien van soft-close deuren.

De romp van de kast is standaard gespoten/geverfd in de kleur RAL 9016 (Verkeerswit).

Het bovenblad van het meubel is leverbaar in verschillende materialen: composiet en natuursteen. Bekijk op deze pagina de verschillende kleuren wastafelbladen uit onze kerncollectie.

U vindt een overzicht van de andere mogelijke soorten natuursteen en composiet en de indeling van de prijsgroepen op de pagina Wastafelbladen. Wilt u de prijs voor een andere prijsgroep weten? Vraag het ons per email.

De prijzen zijn inclusief:
– Twee waskommen van keramiek (wit)
– Gespoten/geschilderd in RAL 9016 (Verkeerswit)
– Bezorgkosten naar adres in Nederland of België (geleverd op pallet – tot aan de eerste deur begane grond)

De prijzen zijn exclusief:
– Sifon
– Aansluiting/installatie

Tegen meerprijs is dit wastafelmeubel ook verkrijgbaar met een decoratieve tekst op beide deurtjes, in andere kleuren dan RAL 9016 (Verkeerswit) en met een wastafelblad van eikenhout, of diverse soorten natuursteen en composiet.Bekijk op deze pagina de verschillende kleuren wastafelbladen. Neem contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren.

Meer informatie / offerte