Maatwerk mogelijk Leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en composiet Levering in heel Europa Showrooms in Vlissingen, Goes & West-Kapelle

Model Roos

Landelijk wastafelmeubel ROOS

Landelijk wastafelmeubel met 1 deur, 3 lades met ladegeleiders en 1 ovale waskom. Inspiratie voor een badkamer met hout en klassieke meubels. Deze wastafel en andere ideeën complementeren een houten afwerking met strakke vormen. Door hout in de badkamer zowel met verf en enkel lak af te werken ontstaat een interessant contrast met een strakke en tegelijkertijd natuurlijke uitstraling.

Afmetingen: bxdxh 102x52x92 cm.

Materiaal: massief grenenhout

De romp van de kast is standaard gespoten/geverfd in de kleur RAL 9016 (Verkeerswit).

Het bovenblad van het meubel is leverbaar in verschillende materialen: composiet en natuursteen. Bekijk op deze pagina de verschillende kleuren wastafelbladen uit onze kerncollectie.

U vindt een overzicht van de andere mogelijke soorten natuursteen en composiet en de indeling van de prijsgroepen op de pagina Wastafelbladen. Wilt u de prijs voor een andere prijsgroep weten? Vraag het ons per email.

De ovale waskom van wit keramiek is voorzien van een kraangat.De prijs is inclusief:
– Witte waskom
– Gespoten/geschilderd in kleur
– Bezorgkosten naar adres in Nederland of België (geleverd op pallet – tot aan de eerste deur begane grond)

De prijs is exclusief:
– Sifon
– Aansluiting/installatie

Tegen meerprijs is dit wastafelmeubel ook verkrijgbaar met een decoratieve tekst op de deur en in andere kleuren dan RAL 9016 (Verkeerswit).Bekijk op deze pagina de verschillende kleuren wastafelbladen. Neem contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren.

Meer informatie / offerte