Landelijk badkamermeubel

Een landelijk badkamermeubel is de mooiste keuze in de badkamer. Stap iedere ochtend een hotelkamer binnen, dankzij de afwerking op het hoogste niveau. In landelijk verkeerswit, gecombineerd met een bovenblad in composiet of natuursteen. Met een wasbak of een waskom, zodat u het landelijke plaatje compleet kunt maken.

We werken met de beste materialen, waarover we u bovendien goed kunnen adviseren. Uiteraard beschikbaar in verschillende ontwerpen. Altijd met het klassieke lijntje in bijvoorbeeld de kastdeuren, net als een mooie traditionele deurknop. Voor een landelijke sfeer in de badkamer, als een warm bad waar u iedere dag in kunt stappen.

Landelijk verkeerswit

De landelijke badkamermeubels voeren we standaard uit in RAL 9016. Dat is verkeerswit, de mooie bijna witte kleur die meteen zorgt voor een landelijke uitstraling. Uiteraard is er maatwerk mogelijk, zodat we u ook op een aantal andere manieren van dienst kunnen zijn. Onze showroom bevindt zich in Halsteren. Kom daar het Verkeerswit bekijken, net als de diverse modellen die er beschikbaar zijn voor de landelijke badkamermeubels.

We leveren door heel Europa en maken gebruik van een bovenblad van uitstekende materialen. Het gaat om composiet of natuursteen, uiteraard beschikbaar in diverse kleuren. Op die manier zorgen we voor een landelijke en stijlvolle combinatie, prachtig voor bij u in de badkamer.

Bovenblad in composiet of natuursteen

Voor het bovenblad van een landelijk badkamermeubel maken we gebruik van natuursteen of van composiet. In de beide gevallen mooie hoogwaardige materialen, die zorgen voor zowel een degelijke als een landelijke uitstraling. De beide materialen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Stem dit af op de tegels waar u gebruik van maakt of wellicht de accessoires die u in de badkamer heeft staan. Wij zorgen er met de landelijke badkamermeubels voor dat u de sfeer van het sanitair volledig naar wens kunt samenstellen.

Met wasbak of waskom

Een landelijk badkamermeubel is niet compleet zonder een mooie klassieke wasbak of zelfs een waskom. We bieden de beide mogelijkheden, zodat u daar zelf een keuze uit kunt maken. Gebruik maken van een opliggende waskom? Dan zorgen we uiteraard voor een kraangat, om een mooie klassieke kraan te kunnen plaatsen. Op die manier is het plaatje compleet, voor een stijlvol landelijk badkamermeubel.

Collectie landelijke badkamermeubels

Uiteraard zijn er verschillende modellen beschikbaar. Op zoek naar een enkele of een dubbele wasbak en heeft u een specifieke uitvoering in gedachten? Bekijk online de verschillende mogelijkheden voor een landelijk badkamermeubel of kom naar een van onze showrooms. We laten u daar graag zien wat er mogelijk is en kunnen u uiteraard meer vertellen over de gebruikte materialen.

Vragen over de landelijke stijl van onze badkamermeubels? Neem contact op, we vertellen u er graag meer over of zorgen voor een vrijblijvende offerte op maat.