Landelijke badmeubels

De badkamermeubels van Elisense vormen een verrijking van uw badkamer in landelijke en brocante stijl. De meubels geven uw badkamer meer warmte en sfeer. Door de diversiteit bovenbladen (natuursteen of composiet) kunt u onze badkamermeubels aanpassen aan uw eigen badkamerstijl. De badmeubels worden met door onze vakmensen grotendeels met de hand gemaakt.

  • Maatwerk mogelijk
  • Leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en composiet
  • Levering in heel Europa
  • Showrooms in Halsteren

Naast complete badkamermeubels leveren wij spiegelkasten en bijpassende accessoires. Met de landelijke badmeubels van Elisense geeft u uw badkamer een echte kwaliteitsuitstraling. Met name door het gebruik van hoogwaardige materialen is de luxe uitstraling direct een eyecatcher.

Badmeubels: van klassiek tot robuust

We hebben diverse modellen van eigentijds klassiek tot robuust – allemaal voorzien van zeer sterke verf. Onze klanten kunnen kiezen uit honderden kleuren en ook voor het wastafelblad is er ruime keus uit massief hout en allerlei soorten natuursteen en composiet. Bekijk hier de collectie badmeubels.

Grote collectie landelijke badmeubelen

De badmeubels worden voorzien van een unieke afwerking, die geschikt is voor gebruik in de badkamer. We ontwerpen onze landelijke wastafelmeubels zelf en besteden veel zorg aan de kwaliteit en afwerking en bieden u daardoor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Onze productie beschikt over jarenlange ervaring en vakmanschap.

Meer weten over brocante badkamermeubels?

Wilt u een offerte ontvangen of een badkamermeubel op maat samenstellen? Wij zijn u graag van dienst. Neem dan contact op met verkoop@elisense.nl of bel +31 (0)113-405034

Meer informatie / offerte